Харківські нацгвардійці успішно виступили на чемпіонаті України з самбо (фото)

02.04.2024 12:16   -
Харківські нацгвардійці успішно виступили на чемпіонаті України з самбо

Харківські гвардійці привезли із чемпіонату України з самбо серед спортсменів Національної гвардії три нагороди. Чемпіонат проходив під Києвом. За медалі змагались близько 100 спортсменів, передає Iнфосiтi.

Від 5 Слобожанської бригади НГУ у чемпіонаті взяли участь три гвардійця, кожний з яких виборов призові місця:

  • Єгор Леонов – 2 місце у ваговій категорії 98 кг
  • Роберт Гасананаев – 3 місце у ваговій категорії 79 кг.
  • Максим Белевцов – 4 місце у ваговій категорії 64 кг.

«Особисто для мене чемпіонат України з самбо серед спортсменів Національної гвардії – дуже важливий етап. Вважаю, що конкуренція була висока, тому що всі спортсмени дуже сильні. Я набув колосального змагального досвіду! – поділився враженнями у коментарі прес-службі бригади Єгор Леонов, – Що стосується мого персонального результату, то не можу стверджувати, що він мене задовольнив. Я завоював “срібло” і тепер буду працювати над помилками, щоб надалі тільки перемагати!»

Щодо важливості чемпіонату для гвардійців, які займаються самбо, з Єгором погоджується й його побратим Максим Белевцов.

«Для мене ці змагання були вкрай важливими через те, що з початку повномасштабного вторгнення росії я не брав участь в жодних змаганнях. Тому цей чемпіонат надав мені змогу знов повернутись і до тренувань, і до відчуття самих змагань. Безумовно, я їхав перемагати, але «золотої» медалі не вийшло здобути цього разу. Втім, вважаю, що на фоні тих подій, які зараз відбуваються в країні, я показав непоганий результат, який мене влаштовує» – зазначив Максим.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ