Як цікаво провести вихідні у Харкові: відео

23.07.2021 21:39   -
Новини Харкова: Що відбуватиметься у вихідні у Харкові

Мотопробіг, виставка техніки та кінопрем’єри. На вихідних в Харкові буде активно і жарко. Де провести час і які події відвідати, дивіться у сюжеті кореспондентів телевізійної групи “Харьковских известий”.

У Харкові відзначають 115 річницю запуску трамваю. У неділю, 25 липня, у місті відбудеться парад та виставка електричного транспорту. Перша лінія трамвая проходила від Балашівського переїзду до Павлівської площі. Колона трамваїв рівно об 11:00 відправиться від Сергіївської площі. Під час параду вагони пройдуть повз Південний вокзал і Держпром до парку імені Горького. У колоні буде й новий низькопідлоговий вагон. Пасажирами зможуть стати всі охочі. А о 12:30 на Держпромі розпочнеться виставка трамваїв, де можна буде побачити ретро-вагон та спецтехніку.

Також 25 липня до Харкова дістануться учасники “Всеукраїнського мотопробігу єдності”. Близько 300 мотоциклістів проїдуться центральними вулицями міста. Колона почне рух з вул. Полтавський Шлях і завершить його на площі Свободи. Там же відбудеться святковий концерт, який розпочнеться о 19:00.

У кінотеатрах вихідними відбудеться прем’єра науково-фантастичного бойовика “Очі змії”. Це вже третій фільм серії, в основі його сюжету популярна лійнійка іграшок. У головних ролях – Генрі Голдінг та зірка серіалу паперовий дім Урсула Корберо.

Також містяни можуть провести час у парках, скверах, охолодитися біля фонтанів та арок з водою. Активні харків’яни можуть зайнятися спортом у Саржиному Яру або в одному з урбан-парків. яких у місті вже чотири.