Ігор Терехов обговорив співпрацю міськради з Офісом перехідних ініціатив

25.09.2023 13:24   -
Зустріч Ігоря Терехова з Офісом перехідних ініціатив USAID

Зустріч Харківського міського голови Ігоря Терехова з Офісом перехідних ініціатив (OTI) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) відбулася в рамках інформаційного форуму «Kharkiv: Restart». Про це повідомляє Інфосіті з посиланням на пресслужбу міськради.


Сторони погодили спільну розробку та реалізацію проєктів з прозорості та підзвітності міської ради, а також обговорили майбутні перспективи.

За словами міського голови, для Харкова важливо створювати безпечні простори, де могли б навчатися діти, проводила час та працювала молодь. Крім того, мер наголосив на тому, що будь-які глобальні для міста рішення перед їх реалізацією мають обговорюватися з громадськістю.

«Ми вже будуємо безпечні локації за всіма сучасними нормативними вимогами для наших дітей та студентів. Це важливо з огляду на реалії, в яких ми живемо. І, звісно, перед тим, як це зробити, ми порадилися з харків’янами», – розповів Ігор Терехов.

Представник USAID/OTI в Україні Шадрак Лудеман зазначив, що їхній проєкт UCBI орієнтований на відновлення та має допомогти Харкову стати більш відкритим та прозорим для інвестицій містом.

«Ми підтримуємо співпрацю між владою, бізнесом та людьми, щоб забезпечити локальні пріоритети у процесах відновлення. І ми зацікавлені в реалізації кількох проєктів у цьому напрямку в Харкові, щоб до процесу відновлення змогли долучитися якнайбільше людей та гарантувати його прозорість і доступність», – підкреслив Шадрак Лудеман.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коли Перемога і якою вона буде для Харкова – позиція Ігоря Терехова

ОСТАННІ НОВИНИ