Еліна Світоліна у відновленому тенісному клубі Каразінського університету: спорт, надія та підтримка

10.11.2023 15:50   -
Еліна Світоліна у відновленому тенісному клубі Каразінського університету: спорт, надія та підтримка

До тенісного клубу Каразінського університету «Унікорт» завітала перша ракетка України Еліна Світоліна. Про це повідомляє Інфосіті.

Еліна Світоліна стала першою в історії українською тенісисткою, якій вдалося дістатися до третього рядка світового рейтингу WTA (Women’s Tennis Association). Спортсменка встановила велику кількість національних рекордів і підтвердила звання найсильнішої тенісистки України та однієї з найсильніших спортсменок світу в цьому виді спорту.

Професійна кар’єра Еліни розпочалася у Харкові. У дитинстві вона брала участь у тенісних турнірах, які проводили в університетському клубі. Сьогодні вона відвідала «Унікорт», поспілкувалася з одним зі своїх перших тренерів Андрієм Луценком, виконувачем обов’язків директора клубу Олегом Кудояровим, маленькими вихованцями клубу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Під час зустрічі Еліна висловила побажання каразінцям: «Тримайтеся. Це дуже важливо. Єднайтеся, тому що наш український дух — це найголовніше».

Внаслідок військової агресії «Унікорт» зазнав суттєвих пошкоджень. Проте завдяки допомозі меценатів та партнерів університет продовжує відновлення цієї потужної тенісної бази.

Напередодні американський філантроп Амед Хан за сприяння Elina Svitolina Foundation передав клубу потужний генератор, за що спільнота Каразінського дуже вдячна!

ОСТАННІ НОВИНИ