Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 11 серпня

11.08.2023 07:05   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 серпня 2023 року

Астрологічний прогноз на 11 серпня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Захистити себе від негативу, який буквально витатиме в повітрі, можна, відмовившись від спілкування з токсичними людьми: згодиться будь-яка причина, навіть якщо співрозмовникові вона видасться неповажною.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Контролювати свої слова необхідно завжди, але сьогодні – особливо: сказавши зайве під впливом емоцій, можна потім довго шкодувати про свої слова, та повернути їх назад не вдасться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Цього дня – як жодного іншого – важливо ігнорувати випади недоброзичливо налаштованих людей: таким чином ви покажете не насолоду, а силу, якої вони не очікують відчути.

Рак (22 червня – 23 липня)

Занепад сил, який ви можете відчути сьогодні, буде зумовлений не хворобами, а втомою – нинішній день напрочуд сприятливий для відпочинку, тим більше, що вже завтра настануть вихідні.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не варто розпочинати дискусії з людьми, які з якоїсь причини викликають у вас роздратування: розбіжності з ними можуть вилитися в повномасштабний конфлікт, який буде складно врегулювати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Небажання що-небудь робити цього дня буде продиктоване не лінощами, а підказкою інтуїції: найімовірніше, на цьому напрямку на вас чекає невдача, про що вам і спробує розповісти підсвідомість.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Остерігайтеся висловлювати погані побажання на адресу інших людей, навіть якщо вони – на ваш погляд – на це заслуговуватимуть: ваші слова дуже швидко повернуться назад, ускладнивши ваше власне життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні хтось із близьких людей чи друзів може повернутися до вас несподіваним – м’яко кажучи, неприємним – боком: аналізуючи ваші взаємини, варто поміркувати наж тим, що в тому, що трапилося, є і ваша провина.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Від зустрічей із родичами, особливо якщо у вас є невирішені – суперечливі – питання, сьогодні краще відмовитися: врегулювати конфлікт не вдасться – навпаки, є ризик вивести його на новий, більш серйозний рівень.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День, коли бажано згадати про те, що всіх справ не переробиш, і присвятити час відпочинку, який плавно перейде у вихідні: якщо ледарювати не хотітиметься, займіться наведенням ладу в будинку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День, коли сварка з найсерйознішими наслідками може виникнути – як полум’я спалахує з іскри – з будь-якої дрібниці, тому необхідно продумувати кожне своє слово, не кажучи вже про дії.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Працювати сьогодні бажано в режимі “лайт”: сил – як фізичних, так і моральних – буде небагато, тому ви ризикуєте дуже швидко виснажитися, а на відновлення буде потрібно набагато більше часу.

ОСТАННІ НОВИНИ