Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 28 березня

28.03.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 березня 2024 року

Астрологічний прогноз на 28 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні представникам вашого знака потрібно пам’ятати про те, що “слово – срібло, а мовчання – золото”: якомога менше говоріть і якомога більше слухайте – дізнаєтеся багато цікавого.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Конфлікти можуть виникати буквально на порожньому місці, намагайтеся стриматися і не наговорити зайвого людям навколо; особливо обережними потрібно бути щодо колег – вам з ними ще працювати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Чужу агресію необхідно нівелювати – найкраще для цієї мети підійде почуття гумору або повна байдужість: як у першому, так і в другому разі ви виб’єте ґрунт з-під ніг недоброзичливця.

Рак (22 червня – 23 липня)

Провівши день вдома, ви не лише убезпечите себе від неприємних сюрпризів, які можливі за його межами, але й отримате масу приємних емоцій, з якими у вас зазвичай пов’язані господарські клопоти.

Лев (24 липня – 23 серпня)

На робочому місці, навіть якщо воно у вас не в офісі, а вдома, необхідно займатися лише вирішенням важливих і невідкладних завдань, решту відкладіть на інший час – хоча б на завтра.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День, незважаючи на його будній статус, бажано присвятити генеральному прибиранню у вас вдома: звісно, там і так панують чистота й порядок, але чому б не навести лоск – як відомо, він зайвим не буває.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваш настрій цього дня буде не найкращим, здійснюючи коливальний рух від розпачу до ейфорії та назад: від емоційних “гойдалок” відволіче виконання якогось – робочого чи побутового – завдання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто братися за роботу, до якої не лежить душа: успіху в ній однаково досягти не вдасться, лише час згаєте, краще витратити його на якесь приємне заняття – наприклад, згадати про давно забуте хобі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні – втім, як і завжди – в роботі не буде дрібниць: будь-яка – навіть незначна – деталь, якщо її проігнорувати, може зіпсувати все, що зроблено раніше, тож важливо бути уважними.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не поспішайте засуджувати когось із друзів чи знайомих, чий вчинок здається вам поганим: можливо, ви не в знаєте всіх супутніх обставин, та й самі, на жаль, далеко не безгрішні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий для позбавлення від того, що давно не тішить: йдеться як про речі, які давно і без користі висять у шафі, так і про стосунки з людьми, які давно втратили для вас значущість.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Як би на вас не тиснули, змушуючи взяти на себе зобов’язання, виконання якого буде пов’язане з серйозними труднощами, відмовтеся від нього, оскільки завдання виявиться для вас непосильним.

ОСТАННІ НОВИНИ