Знижки на товари тільки для харків’ян. Проєкт «Картка харків’янина» набирає обертів (відео)

18.01.2024 16:07   -

«Загальна», «Комунальна», «Пільгова», «Студентська» та «Учнівська». Такими видами карток вже не перший рік користуються містяни та отримують знижки в супермаркетах, аптеках, на заправках, в медцентрах та закладах відпочинку. Унікальний міський проект знову набирає сили і готовий запросити до себе нових користувачів. Також до системи лояльності приєднуються нові та нові партнери.

ІРИНА ХАРКІВ’ЯНКА
Десь 2 роки, як я отримала «Картку харків’янина» і я нею користуюсь. Це зручно. Зараз в такий важкий час – це можливість заощадити, чому б не користуватись цим. Я і аптеках користуюсь і в супермаркетах також. Приватні клініки є, я також зверталась. Це дуже зручно!

ОЛЕКСАНДР ХАРКІВ’ЯНИН
В мене немає. У жінки є, у дитини є. Я думаю, що це зручно звичайно і корисна річ!

НАТАЛЯ ХАРКІВ’ЯНКА
Дуже зручно. Зручно в супермаркетах, а найкраща знижка йде в аптеках. Тобто десь 10% йде, коли ти користуєшся «Карткою харків’янина». Користуємося кожного дня майже. Тому що кожного дня ми ходимо в супермаркети, в аптеки, в магазини.

АНАСТАСІЯ СОЛОГУБ МЕНЕДЖЕР ПРОЄКТУ “КАРТКА ХАРКІВ’ЯНИНА”
«Картка харків’янина» – це міський соціальний проект, що спрямований на покращення умов життя мешканців Харкова. Працює він з 2021 року. За 2023 рік харків’яни, власники карток, зекономили близько 22 000 000 гривень на своїх покупках. Проект налічує близько 100 партнерів в різних сферах. Одна з яких – це супермаркети, 6 крупних супермаркетів налічує система лояльності проекту. В одному з них ми зараз знаходимось, це супермаркет «Чудо», який надає знижку до 5% по різним видам товарів за «Карткою харків’янина». Також серед супермаркетів є такі як «Рост», «Класс», «Харків», «Посад» та «Хазар».

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЬГА ХАРКІВ’ЯНКА
«Карткою харків’янина» я користуюсь вже більше 2-х років. Вона дуже цікава річ, це цікавий проект. Знижки в клініках, так як я відвідую «ОН Клінік», я користуюсь нею в «Чудо Маркеті», в мережах аптек використовую і також в непродовольчих маркетах. Це дуже класна річ!

АНАСТАСІЯ ХАРКІВ’ЯНКА
Вона завжди у мене з собою, це дуже зручна річ! Допомагає тим, що непотрібно носити з собою купу пластикових карток, а у мене вона одна яка в усі магазини підходить і надає знижку. Це дуже зручно!

АНАСТАСІЯ СОЛОГУБ МЕНЕДЖЕР ПРОЄКТУ “КАРТКА ХАРКІВ’ЯНИНА”
Окрім супермаркетів проект налічує також магазини з непродовольчою групою товарів. В яких кожен житель нашого міста може придбати необхідні товари для побуту. Один партнерів є мережа супермаркетів «Простор», яка надає знижку від 5 до 10% за «Карткою харків’янина».

ЯНА ПРОВІЗОР
Майже кожна друга покупка у нас проходить з «Карткою харків’янина». Для харків’ян це вигідно тим, що надається бонусний кешбек на бонусний рахунок від 2 до 5 % в залежності від препаратів, які вони покупають. У кожного клієнта запитується «Картка харків’янина», особливо якщо це люди пенсійного віку. У них майже у всіх є «Картка харків’янина» і вони з радістю нам її надають.

АНТОН ХАРКІВ’ЯНИН
Я користуюсь «Карткою харків’янина» постійно де є можливість. Вона надає знижки, бонуси. Також вона дуже зручна в користуванні. І взагалі, я вважаю, що «Картка харків’янина» об’єднує всіх містян у одну велику родину.

ЗОЯ ХАРКІВ’ЯНКА
Ви знаєте часто, часто ліки купляємо і часто є знижки гарненькі, дякую! Гарна допомога!

АНДРІЙ ХАРКІВ’ЯНИН
Я скрізь, все, що мені потрібно купую. Що добре, що провізори кажуть: “У вас є “Картка харків’янина”?!”. Так. Давайте. Тобто вони самі пропонують. Це чудово, дякую, хто це придумав і дай Бог їм здоров’я!

АНАСТАСІЯ СОЛОГУБ МЕНЕДЖЕР ПРОЄКТУ “КАРТКА ХАРКІВ’ЯНИНА”
Проект налічує близько 20 партнерів серед фармації та медзакладів. Також серед наших партнерів є багато інших сфер, такі як АЗС, освіта, спорт, розваги та багато інших. Наш проект працює та постійно розвивається і за 2023 рік ми додали до системи лояльності 42 партнери нових. Разом з нашим партнером оновили наш сайт проекту “Картки харків’янина” для того, щоб користувачі карток могли зайти та подивитися про оновлення проекту, новини міста, новини від наших партнерів. Перелік всіх партнерів, які налічує наш проект і також актуальні знижки від них. Ми оновили дизайн наших карток. Сенс в тому, що на цих картках будуть зображені світлина нашого міста, що були зроблені саме харківськими фотографами. За 2023 рік проект налічує 172 000 унікальних користувачів “Картки харків’янина”. Для того, щоб отримати картку ви повинні звернутися до будь-якого Управління соцзахисту населення міста Харкова або до ЦНАПу і заповнити анкету-заяву на отримання “Картки харків’янина”.

ОСТАННІ НОВИНИ