Залогом возрождения сёл является успешно развивающаяся экономика – народный депутат Д. Шенцев

12.03.2019 13:36   -
Автор:
Черненський дитячий садок Великобурлуцького району. Тут як і в будь якому дитсадку чимало проблем щодо укомплектування всім необхдним. Дітей тут небагато, втім вони, незалежно від того, що живуть у маленькому селі, повинні мати всі умови для гідного виховання, переконаний народний депутат України Дмитро Шенцев, який опікує як Великобурлуччину, так і цей заклад. От і сьогодні і з солодощами , і з подарунками.
 
Олена Ченцова заступник директора КЗ "Черненський ліцей" (Великобурлуцький район)
 
В этом году мы обратились к Дмитрию Алексеевичу и он нам с радостью помог приобрести палас в спальню. Заказывали стиральную машину, он нам тоже подарил, вот стиральную машину получили, мы стираем. Также Дмитрий Алексеевич нам подарил холодильник, постельное бельё, посуду, печку, ну не знаю, может на этом не остановимся. 
 
В свою чергу народний депутат запевнив, що і надалі малеча не залишиться без належної підтримки.  
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Встречаясь с ними укрепляешься в понимание того, что ради них стоит жить, ради них стоит бороться, ради них нужно преодолевать все невзгоды и проблемы и быть оптимистом, они этого заслуживают.
 
Втім підтримки заслуговують і всі селяни, вважає Дмитро Шенцев, особливо молодь, адже вона виїзжає до міст у пошуках роботи, тож сьогодні необхідно створити такі умови аби вона залишалася у рідних домівках. Вихід один – успішна економіка країни. А основним кроком для розвитку села та загалом його відродження, мають стати переробні комплекси. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Чтобы молодёжь оставалась в сёлах садиков мало, нужно обеспечить бытовые условия, медицинское обслуживание, но главное дать рабочие места, а для этого нужно развивать экономику. Не ограничиваться, если мы говорим о сельской местности, только растениеводством и экспортом продукции, а всё таки организовывать здесь переработку и выпуск готовой продукции, чем больше такого будет, тем больше рабочих мест будет в сельской местности. Тогда конечно молодёжь никуда не поедет.
 
А працювати в цьому напрямку треба всім разом, однією потужною командою, переконаний народний депутат, бо мета одна – відновлення країни.