Выездные приёмы городского головы – удобно и результативно, отмечают харьковчане

18.05.2017 16:15   -
Автор:
Такі виїздні прийому, які постійно проводить Харківській міський голова, самі заявники сприймають позитивно. По-перше відмічають що для них це дуже зручно – як то кажуть, без відриву від виробництва. Адже мають можливість поспілкуватися з очинильником міста безпосередньо на своєму робому місці.  
 
Олексій Малишев співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Очень удобно, что выездные приёмы так проводятся. Потому что очень много заданий по решению каких-то служебных вопросов. Выезжать, тратить своё время и служебное и личное, это не всегда возможно. А так очень удобно. У нас первый раз такое. Очень благодарен городскому голове.
 
Андрій Поляков співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Очень удобно. Я прямо со службы пришёл сюда, не теряя времени служебного и не ходя по кабинетам. Очень удобно. Спасибо большое.
 
Крім того, зазначають харків"яни, всі питання, що піднімають ось на таких особистих прийомах Геннадія кернеса, вирішуються завжди позитивно. І немало важливо, кажуть, те, що одразу назначаються відповідальні за їх рішення та строки виконання робіт.    
 
Андрій Пєчкін співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Мэр  пообещал, что к 23 августа детская и спортивная площадка в музыкальной школе-интернате будет. Там дети учатся, а площадка совсем старая, уже практически во всех дворах и школах стоят новые. Была конструктивная беседа и мэр сказал сделать. 
 
Михайло Іванець співробітник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба 
 
Большое спасибо Геннадию Адольфовичу за его работу, которую он делает. Я харьковчанин и мне приятно то, что он делает для города. И это не только моё мнение личное, но и всех моих друзей, которые проживают на Павловом поле. Спасибо за город, спасибо за его работу.
 
І така практика проведення особистих виїздних прийомів міського голови у навчальних закладах та підприємствах буде продовжена і надалі.