Во дворах по улице Редина появится система освещения

07.11.2018 13:37   -
Автор:
Вулиця Рєдіна, 21. Основ'янський район. У цьому мікрорайоні велика частина забудови – приватний сектор чи двоповерхові будинки. Сьогодні тут стали працювати комунальники. Займаються освітленням прилеглих вулиць – як Рєдіна так і Сидоренківської та проїзду Азербайджанського. Справа в тому, що раніше освітлення тут було лише при дорозі, а більшість дворів тут не мали ліхтарів зовсім. Це не було передбачено проектом. Тож місцеві мешканці звернулися до Харківського міського голови Геннадія Кернеса на його особистому прийомі аби той допоміг вирішити це проблемне питання. І вже у найкоротші терміни був розроблений проект, стартували роботи.
 
Станіслав Татьков начальник Основ'янського відділення КП "Міськсвітло"
 
Предположительный объём – будет заменено 10 аварийных опор предприятия "Горсвет". Смонтировано будет новой сети – 1,7 км. Современным проводом СИП и будет около 49 новых светильников, новых энергосберегающих. Что нам даст экономию в 1,5 раза по сравнению со старыми светильниками, что были до этого здесь. 
 
Комунальникам потрібен деякий час, додає Станіслав Татьков, аби все змонтувати, під'єднати та підготувати об'єкт під здачу. Запевняють, після проведених робіт в вечірній час тут буде не гірше освітлення ніж у дворах у центральній частині міста. Звітують в КП і про вже проведену роботу в районі.
 
Станіслав Татьков начальник Основ'янського відділення КП "Міськсвітло"
 
С начала года уже сделаны в центральной части города, на Москалёвке, здесь идут работы и с сегодняшнего дня начали работать по 841 микрорайону. Это по Основе. На сегодняшний день практически смонтировано 6,2 км воздушной сети и установлено 320 светильников. До конца года ещё будут продолжаться работы по Жихарю по улице Вешенской. Там тоже будет порядка 1,9 км воздушной сети и установлено 40 современных светильников. До этого освещения городского там вообще не было. Это будет совершенно новое строительство. Это будет серьёзным подарком для жителей этого микрорайона.