В Харькове продолжают демонтировать незаконные временные сооружения. Уже снесено 146

07.11.2018 13:30   -
Автор:
Дотримання закону – запорука спокійного життя. Власник цього кіоску, що у  Холодногірському районі по вулиці Нового Побуду з номером 14  вирішив вести бізнес на незаконних підставах – без дозвільних документів. Крім того, проігнорував припис  працівників Департаменту територіального контролю  з вимогою привести до ладу всі папери. А дарма. Адже у Харкові продовжується кампанія з демонтажу самовільно розміщених МАФів та тимчасових споруд.   
 
Євгеній Михайлов заступник начальника відділу контролю за розміщенням МАФів  та тимчасових споруд Департаменту територіального контролю
 
На данный объект в Харьковский городской совет поступали жалобы от жителей района по торговле спиртными напитками, а также просьбой проверить законность его размещения. Городским головой было поручено разобраться в указанном вопросе, поэтому Департаментом территориального контроля был проведен анализ, собрана необходимая информация и установлено, что объект размещен самовольно.
 
Саме такі самовільні та незаконні тимчасові споруди без будь-яких дозвільних документів підлягають примусовому демонтажу. Аби уникнути такої процедури, власники повинні оформити необхідні документи і платити до бюджету міста за розміщення МАФу. Інспектори Департамету продовжують перевіряти всі райони Харкова, у разі виявлення  самовільного розміщення, виконкомом ухвалюється рішення про примусове знесення. 
 
Євгеній Михайлов заступник начальника відділу контролю за розміщенням МАФів та тимчасових споруд Департаменту територіального контролю 
 
Всего за год по Харькову было демонтировано 146 объектов, в том  числе на протяжении осени этого года 73 объекта и непосредственно в Холодногорском районе 15 таких объектов. Также хочу отметить, что сегодня будет демонтировано еще 2 киоска в Шевченковском и Московском районах.