Ветеранской организации Слободского района – 30 лет

01.03.2017 14:58   -
Автор:
Вітання школярів приймають ветерани Слобідського району. Їхня організація відзначає тридцятирічний ювілей з дня заснування. Слова вдячності за багаторічну працю та активну життєву позицію на адресу ветаранів лунали і від місцевої адміністрації.
 
Світлана Лещенко заступник голови адміністрації Слобідського району 
 
Организация насчитывает 11500 человек, в нее входит двадцать первичных организаций, девять их них работают по принципу территориальной принадлежности, остальные на предприятиях нашего района.
 
Роль ветеранського руху, говорить голова районної організації ветеранів Віталій Пальоха, надзвичайно велика. Це і допомога один одному, співпраця із адміністрацією та вирішення наболілих питань, також це безцінний досвід, який ветерани передають наступним поколінням. 
 
Віталій Пальоха голова Ради ветеранів Слобідського району 
 
Ветераны – это люди, которые имеют богатый профессиональный опыт, богатый жизненный опыт, люди, которые уже поработали и стали великими специалистами. С молодежью мы хорошо работаем. Мы проводим каждый месяц день ветерана района, каждый раз в новом учебном заведении. Цель мы преследуем, чтобы в близлежащие школы приходили ветераны, каждая школа будет чувствовать ответственность. 
 
З нагоди свята найактивніших представників ветеранської організації нагородили грамотами та подяками райадміністрації, депутатів міської ради та народних обранців.