Вчителі проходитимуть третій етап сертифікації онлайн

23.09.2020 12:44   -
Автор:
Третій етап сертифікації проходитимуть 1040 вчителів початкових класів, повідомили у Міністерстві освіти та науки. За роботою педагогів спостерігатимуть освітні експерти. Вони проведуть анкетування адміністрації школи і керівника методичного об’єднання, співбесіду з учасниками сертифікації.  Також застосують моделювання педагогічних ситуацій.
 
Третій етап пілотної сертифікації вчителів початкових класів 2020 – вивчення практичного досвіду роботи – відбудеться з 12 жовтня до 6 листопада. Він пройде незалежно від рівня епідемічної небезпеки в регіонах, де знаходяться школи учасників сертифікації.
 
Експерти не відвідуватимуть уроки у школах особисто. Під час сертифікації використовуватимуть онлайн платформи Zoom, Microsoft Teams, Google Meets тощо. Результати  вчителів початкових класів 2020 будуть визначені з 1 по 11 грудня. Педагоги, які успішно пройдуть сертифікацію, отримають надбавку 20% до зарплати. Її виплачуватимуть протягом терміну дії сертифікату – три роки. Також сертифікат може зараховуватись як проходження чергової атестації.