Валерий Писаренко узнал о проблемах студентов университета строительства и архитектуры

16.05.2012 23:53   -
Автор:

Гуртожиток університету будівництва та архітектури не ремонтувався близько сорока років. Звідси і проблеми.

Марина Власова , голова студентської ради ХНУБА:

-У нас течёт крыша, у нас каждый год студенты, это конечно похвально, делают сами ремонт – штукатурят всё, белят, потому что оно течёт всё и к концу года оно всё такого страшного бурого цвета.

Євген Проценко,  голова студентської ради гуртожитку ХНУБА:

-Течет и сама гидроизоляция, не только крыша, т.е пол под каждым душем, самому это сделать нереально потому что это нужно поднимать плитку, гидроизоляцию, это всё нужны материалы, инструменты и самому тут сделать нечего.

Проблемні душові – ще не все, на кухнях – старезні  газові плити. Їх не міняли з тих пір, як звели гуртожиток. Через несправність приладів  витікає газ, а це вже небезпечно. Так само змін потребує і спортзала гуртожитку.  Незважаючі на невеликий розмір у приміщенні чимало охочих до спорту. Але умови теж не з кращих. Старе знаряддя і повна відсутність ремонту. Усі ці проблеми побачив народний депутат Валерій Писаренко. І пообіцяв, спеціальна комісія оцінить стан справ. Після чого ситуацію треба виправляти.

Валерій Писаренко , Народний депутат України:

-Мы приведем в состояние спортзал, добавим инвентаря ребятам, а потом после экспертизы кровли и внутренних помещений, посмотрим, что можно сделать сегодня в рамках тех возможностей, которыми обладает город и государственный бюджет

У студентів ще одна ініціатива. Зробити майданчик на подвір*ї для декількох гуртожитків одразу. Учні вузів пасивно чекати на зміни не збирається і у разі чого обіцяють допомогти виконати частину робіт власноруч, а у подальшому берегти зроблене.

Анастасія Полякова, Віктор Ноздрачов , Харьковские Известия