В українській розвідці прогнозують, що остання та вирішальна битва з рф відбудеться навесні

04.03.2023 12:45   -

Вирішальна та остання битва у війні рф проти України відбудеться навесні 2023 року. На цьому наголосив начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю USA TODAY. Він також заявив, що до кінця весни в окупантів закінчаться «військові інструменти» для досягнення своїх цілей в Україні. «рф витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєнь та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі заповнити ці втрати», – пояснив Буданов.

«Основний урок вторгення рф для Індії полягає в тому, що країна має бути самодостатньою у забезпеченні себе озброєннями». Про це заявив начальник штабу оборони Індії Аніл Чаухан, передає The Economic Times. «Кожна нація готується до непередбачених обставин. Нині людство живе у нестабільному світі», – сказав він.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Голова комітету з питань оборони в Бундестазі Марі-Агнес Штрак-Ціммерманн назвала Меркель відповідальною за війну в Україні через блокування її вступу в НАТО. «У 2008 році в НАТО було багато прихильників якнайшвидшого прийняття України, але Німеччина та Франція виступили проти через позицію рф», – нагадала Штрак-Ціммерманн в інтерв‘ю виданню RTL.

ОСТАННІ НОВИНИ