Паралімпійська чемпіонка з Харкова просить допомогти у зборі коштів на дрон для ЗСУ (відео)

04.03.2023 12:23   -
Паралімпійська чемпіонка з Харкова просить допомогти у зборі коштів на дрон для ЗСУ

Чемпіонка Паралімпійських ігор-2020 з настільного тенісу, харків’янка Марина Литовченко виставила у своїх соціальних мережах відеозвернення, в якому просить долучитися до збору коштів на дрон для ЗСУ, що зараз проводить Соціологічний факультет Харківського Національного Університету ім. В.Н. Каразіна. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Збір коштів на дрон DJI Mavic 3 Fly More Combo проходить для одного з підрозділів ЗСУ на Бахмутському напрямку, в якому зокрема захищає Україну й студент 3 курсу Каразінського університету Євген Севаст’янов. Мета збору – 120 тисяч гривень.

Друзі, я знаю, що не всі мають тримати зброю в руках, але більшість може наблизити нашу перемогу через донати. Дуже прошу підтримати, будь-яка сума важлива! Пам’ятаймо про велику цінність навіть маленьких донатів, – зазначила  Марина Литовченко у своєму пості.

Також вона виставила відеозвернення стосовно даного збору, яке можна подивитися тут


У публікації до цього відео вказані й реквізити, за якими усі бажаючи можуть зробити благодійний внесок на добру справу.

Відзначимо, що Марина Литовченко – титулована харківська спортсменка з настільного тенісу. Вона чемпіонка Паралімпійських ігор-2020 і бронзова призерка Паралімпіади-2016, дворазова переможниця чемпіонатів світу в 2018 та 2022 роках, неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи, багаторазова переможниця та призерка міжнародних змагань та національних чемпіонатів, майстер спорту України міжнародного класу.

Також нагадаємо, що Марина Литовченко раніше долучалася до проєкту «Допоможемо по-чемпіонськи», зібравши з благодійного Аукціону та додаткового рахунку майже 30 тисяч грн. На ці кошти волонтери придбали для ЗСУ також на Бахмутський напрямок дійсно корисні та потрібні речі.