В Немишлянському районі ведеться капітальний ремонт центрального теплового пункту (відео)

07.07.2023 16:28   -

В Немишлянському районі триває активна підготовка до опалювального сезону. Працівники КП «Харківські теплові мережі» готують 5 котелень, 16 центральних теплових пунктів та 190 кілометрів тепломереж, з них майже 43 кілометри це магістральні мережі. Ось цей тепловий пункт не відновлювали понад 50 років. Він забезпечує теплом 46 будинків та 2 дитячих садка. Зараз тут триває капітальний ремонт.

ОЛЕГ ЛЕВЧЕНКОВ НАЧАЛЬНИК НЕМИШЛЯНСЬКОЇ ФІЛІЇ КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»
Ведеться реконструкція по програмі енергозбереження, проведена реконструкція тепломеханічної частини, замінено насосне обладнання, бойлери гарячого водопостачання, роботи закінчуються, далі будемо переходити до строітельноі частини: це дах, підлога, стіни і будемо закінчувати реконструкцію. Це дасть можливість повисити надійність та качество теплопостачання даного мікрорайону

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також в Немишлянському районі ремонтують внутрішньобудинкові системи. 56 будинків з 83 вже підготували. Реконструюють і тепломагістраль, яка була в аварійному стані.

ОЛЕГ ЛЕВЧЕНКОВ НАЧАЛЬНИК НЕМИШЛЯНСЬКОЇ ФІЛІЇ КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»
Ми перекладаємо магістральний трубопровод, діаметром 600 мм, там 170 мм. До цього магістрального трубопроводу підключено 154 будинки, 15 об’єктів соціальної сфери: це дитячі садки, школи, дуже аварійний участок даної ділянки, тому було прийнято рішення в цьому році взять його під капітальний ремонт.

ОСТАННІ НОВИНИ