В микрорайоне на улице Катаева масштабные работы по благоустройству

19.07.2017 14:20   -
Автор:
Метр за метром. І так кожного дня. На вулиці Катаєва, що в Новобаварському районі, масштабна реконструкція внутрішньоквартальних доріг та пішохідних доріжок. Комунальники вже кілька тижнів працюють над цим. Причиною старту робіт стало письмове звернення місцевих мешканців до адміністрації району і до міського голови Геннадія Кернеса. Дорожнє покриття тут збереглося хіба що у спогадах людей. Все було в ямах. Шляховики вже провели необхідні підготовчі роботи: зняли залишки старого покриття, бордюри та все засипали щебенем.
 
Владислав Паламарчук виконроб підрядної фірми
 
Під час виконання робіт ми вже встановили 450 погонних метрів бортового каменю, поребрика 850 погонних метрів. Проводимо асфальтування тротуарів. Загалом тротуарів 1200 квадратних метрів. По закінченню асфальтування тротуарів приступаємо до проїзджої частини. Також біля будинків 9, 11 та 13 на прохання жителів ми влаштвали парковки для автомобілів. 
 
Завершити цей об'єкт повністю, підсумовує Владислав Паламарчук, планують за кілька тижнів. Бо обсяги доволі великі. 
 
Тут же, поруч, триває і реконструкція ось цієї будівлі. Раніше це був клуб за інтересами. Тут діти з найближчих дворів займалися творчістю. Але вже більше десяти років будівля не експлуатується. Вона визнана аварійною.
 
Оксана Башлай заступник голови Новобаварського району з питань житлово-комунального господарства
 
В этом году приступили к капитальному ремонту, восстановительным работам. Восстановлены коммуникации систем водоснабжения и водоотведения, электроснабжения. Заменена полностью кровля, облицована и утеплён полностью фасад.  Для того чтобы в этом помещении располагался филиал детской-спортивной школы № 5 Новобаварского района, а именно борцовский зал. 
 
Приміщення для занять спортом дітей буде з душовими та туалетними кімнатами та роздягальнею. А у залі будє облаштований борцовський ринг, зі спеціальним покриттям.