В Краснокутске отремонтировали Дом Культуры

30.05.2016 13:31   -
Автор:
Кілька років кропіткої роботи. І ось – результат. Мешканцям селища Краснокутськ повернули будинок культури. Урочисте його відкриття після реконструкції відбулося за участі віце-губернатора Юлії Світличної.
 
Ремонт будинку культури проводився поетапно. Будівельники повністю відремонтували дах і підлогу, замінили вікна та двері, зробили внутрішні роботи і відновили фасад, також проклали нові інженерні комунікації.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Началось строительство в 2012 году. Но за неимением средств и за отсутствием возможности был заморожен ремонт этого здания. Поэтому в 2015 году районный и сельские советы выделили средства – около 1 млн грн. И на них произвели капитальный ремонта. И весь Краснокутский район теперь имеет один единый Дом культуры, в котором могут проводить массовые мероприятия.
 
І в оновленому будинку буде кому займатися. Бо Краснокутщина славиться талановитими дітьми. І в рамках свята, були відзначені цінними подарунками обдаровані школярі, які представляють своє селище на обласних та всеукраїнських конкурсах та олімпіадах.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Подводим итог окончания учебного года. И имеем возможность выделить тех детей, которые на сегодня получили определённые результаты своей учёбы. Были вручены ценные подарки, благодарственные письма время не только самим детям, которые добились этого результата, а ещё их родителям и учителям.
 
Також, додала Юлія Світлична, відтепер імена всіх талановитих вихованців занесли в спеціальну книгу "Одарована дитина Краснокутщини". І поповнюватиметься вона щороку.