В Коротиче прошел “Фестиваль авиации”

09.05.2016 12:08   -
Автор:
Стрибнути з парашутом або політати на гвинтокрилі чи невеликому літаку. Так традиційно проходять тренування членів аероклубу імені Валентини Гризодубової, що під Харковом в селищі Коротич. З приходом тепла тут збираються всі небайдужі до висоти. Адже професіонали готові відкрити небо для всіх бажаючих.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Аэроклуб имени Гризодубовой известен не только в Харьковской области, но и далеко за ее пределами. Около 60 профессионалов обслуживают все то, что вы сейчас видите. И за летний период времени около 1000, а может даже и 2000 членов аэроклуба сюда приезжают и имеют возможность полетать и насладиться всем этим видом. Конечно, не каждый осмелится пойти в небо. Как я уже говорила, это люди, которые обладают настоящим характером, волей и силой.
 
Не побоялася насолодитися видом з висоти пташиного польоту і сама Юлія Світлична. За її словами, відкриття "Фестивалю авіації" – прекрасний привід для того, щоб спробувати себе у якості другого пілота. Адже емоції, отримані в небі, каже перший віце-губернатор, не можна порівняти ні з чим. Обрала для польоту Юлія Світлична борт ЯК-18Т. Раніше на цьому літаку навчалися літати курсанти-авіатори.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Полет удался. Пилот молодец. Я думаю, что не подвела, как второй пилот.
 
Під час фестивалю Юлія Світлична нагородила і переможців конкурсу дитячого малюнку під назвою "Наше мирне небо". Діти надіслали на конкурс більше 3 тисяч робіт, намальованих фарбами та олівцем.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Мы рады приветствовать всех детишек, которые сегодня получат сладкие подарки и которые выиграли сегодня призы. Мы ради приветствовать всех тех курсантов, которые проходят здесь практику. Мы рады приветствовать всех, кто сегодня вместе с нами разделяет любовь к авиации. Я очень надеюсь, что все те, кто проходит здесь практику, будут летать и только наслаждаться полетами в мирное небо в мирное время.