В Холодногорском районе дорожники ремонтируют внутриквартальные дороги

29.10.2018 14:10   -
Автор:
Нове та якісне покриття, якого давно не було. Це досить великий двір у Холодногірському районі. Тут відразу п'ять багатоповерхівок по Кашуби, 4, 6 і Полтавському шляху, 190/2, 190/4, 190/9. Близько 30 років, за словами місцевих мешканців, були складності як з внутрішньоквартальними дорогами так і тротуарами. Вони тут були, проте частково, з роками покриття зруйнувалося. Тож шляховики підійшли до ремонту комплексно та ґрунтовно.
 
Костянтин Самоляк виконроб
 
Объём работы на сегодняшний день здесь проведён колоссальный. Мы здесь подготовили в районе 2 500 квадратным метров только дорожного покрытия. Что касается тротуаров, то тут тоже в районе 750 квадратных метров уже выполненных дорожек, входных групп. Понижены всевозможные пандусы потому что здесь одна большая детская площадка, здесь очень много молодых мам с детскими колясками, а так же есть инвалиды. 
 
В процесі ремонту, додає Костянтин Самоляк, у дворі був повністю замінений бордюрний камінь, це більше тисячі погонних метрів. Відновлені стічні колодці, які також зх часом зруйнувалися. Завершити роботи у цьому дворі комунальники планують за пару днів. А далі – нові об'єкти.
 
Костянтин Самоляк виконроб
 
В ближайшие дни приступим к асфальтобетонным работам по переулку 2-му Таганскому, 3. Там у нас уже объект на завершающей стадии. а так же по улице Золочевской, 2. Там тоже не маленький объём работы – в районе 1 500 квадратных метров. И планируем их успеть до окончания сезона.