В Харьковском цирке финальные представления программы “Володарі арени”

15.10.2019 12:52   -
Автор:
Програма, яку слід побачити на власні очі! Яскраве видовище, що надихає, дивує і заряджає позитивом як дорослих так і дітей. Все це про міжнародну виставу Харківського цирку "Володарі арени". 
 
Повітряні гімнасти під куполом цирку та акробати з найекстримальнішими та захоплюючими подих номерами. Найвеселіший клоун, який подарує частку свого гарного настрою кожному. 
 
А також на всіх відвідувачів очікує виступ гордих, граційних та незалежних циркових тварин. І все це впродовж двох годин.
 
Антон Феллер артист цирку, дресирувальник
 
Приглашаем в нашу программу "Володарі арени"! Здесь вы увидите множество животных. Таких как фрезов – лошади огромные и сильные, маленьких собачек, кенгуру-боксёра, большого слона. Очень замечательная программа! Приходите в Харьковский цирк, ждём вас! 
 
Всі вистави йдуть з аншлагами. А це говорить лише про одне, впевнені у Харківському цирку – програма яскрава та оригінальна.
 
Ірина відвідувачка цирку
 
Спасибо большое! Очень хорошее представление, шоу. Приходите в наш цирк, очень классное представление! 
 
Любов відвідувачка цирку
 
Очень приятно, давно не была в цирке – поэтому эмоции переполняют! Вспомнилось детство! 
 
Софія відвідувачка цирку
 
Я благодарю, что придумали такую программу в этом году. Мне очень понравилось! 
 
Єгор відвідувач цирку
 
Я хочу поблагодарить всех артистов за такое шикарное представление! 
 
Якщо і ви бажаєте побачите яскраве циркове шоу "Володарі арени" слід поспішати! Цього тижня відбудуться фінальні вистави цієї міжнародної програми. Замовити квитки слід задалегідь. Зробити це можна як у касах Харківського цирку так і через спеціалізовані інтернет-сервіси. Залишилось лише 2 останні вистави. Перша о 17.00 цієї суботи. Та ще одна – у неділю о 12.00. 
 
Крістіан Гертнер дресирувальник
 
Ждём вас в Харьковском цирке! Такое представление вы ещё не видели!