В Харькове проведут аудит всех информсистем горсовета

18.09.2019 13:03   -
Автор:
Харків на порозі цифрових змін. У рамках побудови "смарт-сіті" до восьмого листопада проведуть аудит усіх інформаційних систем та баз даних виконавчого комітету, комунальних підприємств, установ мерії.  
 
Олег Дробот директор Департаменту реєстрації та цифрового розвитку 
 
Я хочу констатувати те, що ми плануємо мінімально відривати співробітників органів місцевого самоврядування, виконавчих органів, підприємств та установ від своєї основної роботи. Ми створимо відповідну гарячу лінію, вже створили для того, щоб відповідати на всі запитання та регулювати всі технічні відносини в цьому питанні. Ми будемо робити з нашими колегами цей аудит максимально дистанційно з використанням онлайн форм.
 
Відповідне рішення ухвалили на міськвиконкомі. Крім нього, ухвалили ще одне – задля безперебійної роботи центрів надання адмінпослуг та "Прозорих офісів". Мова йде про функціонування комп'ютерної програми "Центр соціальних послуг". 
 
Олег Дробот директор Департаменту реєстрації та цифрового розвитку
 
Даним рішенням ми можемо забезпечити особливості роботи центрів надання адміністративних послуг і їх співробітників, центрів "Прозорих офісів", там, де надаються соціальні послуги врегулювати роботу в єдиний комп'ютерній програмі "Центр соціальних послуг". Це дозволить нам також закріпити за адміністраторами цієї програми функції адміністратора безпеки. Програма надає можливість відстежувати статус звернення кожного з заявників, контролювати терміни надання послуг, автоматично заповнювати бланки та звітні форми.
 
Завдяки цій програмі, зазначив Олег Дробот, працівники центрів надання адмінпослуг мають доступ до Реєстру територіальної громади та можуть обмінюватися інформацією з іншими структурами, надавати електронні послуги.  

Следите за нашим сайтом вFacebook, TelegramиTwitter.