В Харькове открыли центр европейского образца по оказанию услуг в сфере регистрации актов гражданского состояния

10.10.2018 12:49   -
Автор:
Замість старого РАГСу у Слобідському районі – центр європейського зразка «OPEN SPACE». Прозоро, відкрито, без кабінетної системи тут надають послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану. Відкрити його прибула заступник міністра юстиції Світлана Глущенко. 
 
Світлана Глущенко заступник міністра юстиції України
 
Такий заклад, такий формат роботи з громадянами він надзвичайно користується попитом, дуже подобається нашим громадянам і до нього з великим задоволенням приходять люди аби ставити відповідні питання і отримувати відповідні послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану.
 
Тут надаватимуть дев'яносто дві послуги, є зал для урочистих церемоній. Навесні у Харкові відкриють ще два таких. 
 
Тетяна Єгорова-Луценко начальник Головного територіального управління юстиції у Харківській області 
 
Для мене, як для керівника, це дуже важливо, тому що це, по-перше, скажімо так, є запобіганням корупції, це раз. По-друге, громадяни можуть отримати послугу комфортно, чекаючи у комфортному приміщенні і не простоюючи у чергах. По-третє, ми вирішили проблемне питання, яке стосувалось відділу РАГС Харківського району і Слобідського. Тобто сьогодні ми тут надаємо послуги всім громадянам, в першу чергу, які проживають за цими районами.
 
Анатолій Бабічев заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Я передаю всім вітання від голови  обласної державної адміністрації Юлії Світличної і вірю в те, що це лише початок для Харківської області.