В фан-зоне царит любовь

14.06.2012 22:58   -
Автор:

Нідерланди у Харкові провели вже другий матч. І вдруге отримали поразку. Однак їхні фани кажуть, шанси на перемогу ще є. Тож хвилюватися чи сумувати зарано. Свято не скінчилося і Харків, пообіцяли голладці, побачить ще і третю жовто-гарячу ходу.

Марк, голландський вболівальник:

-Ми думаємо, що ще є шанси увійти у групу. І ми, як і раніше, будемо вболівати за свою команду.

Хоч німцям за свою команду у Харкові вже вболівати не доведеться, та і вони з міста не поспішають виїжджати і  продовжують святкувати у фан-зоні, кажуть, надто вже їм тут сподобалося.

Крістал, німецький вболівальник:

-Ми вчора тут були з голландцями, пили, гуляли. А ще були на стадіоні, вболівали за свою команду, все було дуже класно, нам сподобалось місто, і ми перемогли.

Сутичок між тисячами вболівальників після матчу правоохоронці не зафіксували. Підсумовують, сторонніх предметів пронести до фан-зони ніхто не намагався. Єдине, що додало таки клопоту, через великий наплив людей фан-зону об одинадцятій довелося зачинити.  

Сергій Литвинов, комендант харківської фан-зони:

-Мы вынуждены были закрывать фан-зону на вход,чтобы избежать давки людей. В принципе инциндентов серьезных не было.

Маус, голландський вболівальник  :

-Тут панує гарна атмосфера, тут не може бути ніяких сутичок. Євро об"єднує людей

Раїса ,харків'янка:

-Со всех стран приехали фаны, и они дружат, они видят какое к ним отношение. а мы увидили насколько они интересные, насколько они улыбаются, у них нет агрессии, а это всегда украшает город и сердца людей

До медиків масових звернень теж не було. Хіба що через те, що фани п"ють забагато пива. Вчора на площі випили більше дванадцяти тисяч літрів.

Євгенія Кутнова, Євген Дроботов. Харьковские Известия.