Матч, который сыграли голландцы и немцы, завершился не в пользу нидерландской сборной

14.06.2012 22:50   -
Автор:

За півгодини до початку матчу на фан-зоні вже досить спекотно. Незважаючи на минулий програш збірної Нідерландів, голандці налаштовані оптимістично.

Ераст, голландській вболівальник:

-Виграє звичайно Голландія! Буде 3:0!

Ганна та Юрій, вболівальники:

-Зборная всегда очень хорошо играет и очень хорошие люди, приветливые. Сегодня очень ответственная игра, португалия выиграла, счёт сравнялся с датчанами, теперь если они немцев обойдут – у всех будет одинаково и в последнем туре всё решится 00:21))

Прогнози роблять і вболівальники німецької команди.

Ганна та Олена, вболівальниці:

-Я думаю будет Германия-3 Голландия-1,  2:1 Голландия победит! нет Германия!! Германия – 3:1

А от самих фанатів з Німеччини на площі Свободи небагато, кажуть, більшість на Металісті. Тож фан-зона виглядала жовто-гарячою. І не лише завдяки голладндцям, харків"яни своїм вбранням підтримували гостей першої столиці. А все тому, кажуть, що в місті ці вихідці з країни левів вже встигли полюбитися.

І голандці відповідають харківським друзям взаємністю.

Фредерик ,голландській вболівальник:
 
-Я любов Харков! это правда! я любов Харков ми були на Академіка Барабашова, Павлова, в парку Горького, шкода, що колесо огляду не працює, я дуже хотів покататися! Парк незважаючи на реконструкцію виглядає просто чарівно! Саме місто чисте, люди дуже привітні!

Шак, голландській вболівальник:

-Я бував у Харкові у травні, багато роботи йшло по місту, але я не вірив, що вони встигнуть. Результат мене здивував. Усе організовано на вищому рівні!

Оцінили підготовку Харкова й іноземні журналісти. Їх у фан-зоні працює чимало. Та, говорять, встигли не лише площу Свободи побачити.

Джеф ,журналіст (США):

-Місто супер! атмосфера фантастична! а жінки надзвичайні красуні! більш за все мене вразила підготовка волонтерів – вони дуже допомогають, у нас була доля скептицизму щодо проведення чемпіонату у Харкові, але коли ми все це побачили – ми були у захваті! У міста є усе аби стати бриліантом для проведення таких свят

Матіас ,журналіст (Німеччина):

-Перебування у вашому місті зламало усі стереотипи про Україну. Люди тут надзвичайно привітні та дружелбюбні!

Лезек, журналіст (Польща):

-Яв Харкові вперше, але мені тут подобається. я вважаю, що УЄФА зробили правильний вибір, коли обрали ваше місто для проведення чемпіонату

Так, до чемпіонату прикута увага всіх. Від великого та маленьких екранів фан-зони вболівальники очей не відривають. Напружена баталія одразу пішла не на користь голандцям. Рахунок відкрили німці. Лише на кінець першого тайму збірна Нідерландів забила свій перший гол. Він виявився останнім.

Анастасія Полякова, кореспондент:

-Незважаючи на те, що тхір-віщун передбачав перемогу Голандській збірній, сенсації не відбулося. Німецька команда в запеклій боротьбі обіграла голандців з рахунком 2:1 і вийшла в наступний етап Чемпіоната з футболу Євро 2012.

Але голандських фанатів поразка не зломила. Вже з новими силами вони підтримуватимуть улюблену збірну у неділю. Тоді Нідерланди гратимуть з Португалією. Для голандської команди це останній шанс вийти в чверть фіналу.

Анастасія Полякова, Віктор Ноздрачов ,Харьковские Известия.