В Чугуеве прошёл ХІХ городской турнир по боксу среди юношей памяти И. Кожедуба

13.11.2018 15:40   -
Автор:
Чугуїв приймав юних боксерів з Харківської, Дніпропетровської, Сумської та Херсонської областей. Тут вже в дев"ятнадцятий раз відбуваються змагання з боксу на пам"ять Івана Кожедуба. Турнір – традиційний, який щороку проходить за підтримки місцевої влади та Благодійного фонду Дмитра Шенцева. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України, перший віце-президент Федерації боксу України 
 
Это моя и профессиональная, и сердечная обязанность, я сам представляю Федерацию бокса Украины и безусловно делаю всё возможное от меня чтобы не только во всей Украине в целом, но в моём округе конечно бокс развивался и поэтому всегда здесь с ребятами. 
 
Турнір і дійсно став знаковим для багатьох спортсменів, які збираються разом аби продемонструвати свою майстерність, техніку та силу у поєдинках. Для когось вони будуть переможними, а хтось отримає новий досвід, який дозволить надалі рухатися до перемоги. 
 
Ігор Найденко учасник турніру
 
Эти соревнования для меня очень важны, потому что каждые соревнования это опыт, это знакомство с разными боксёрами. Я стремлюсь только к победе. 
 
Богдан Фурсов учасник турніру
 
Я – бронзовый призёр Чемпионата Украины по боксу и чемпион Харьковской области. С каждым боем я себя чувствую увереннее и увереннее и это даёт мне большой опыт. 
 
Вітаючи учасників і гостей змагань народний депутат Дмитр Шенцев традиційно вручив подарунки, зокрема спортивні вагИ і побажав усім гідних поєдинків на рингу. А якщо є жага до перемоги – обов"язково будуть і результати і це довели юні боксери, адже тільки завдяки наполегливості та постіними тренуваннями, впевнений нардеп, можна піднятися на найвищі спортивні п"єдистали. І боротьба на турнірі була безкомпромісною та чесною. За результами змагань перше загальнокомандне місце завоювала збірна міста Чугуїв, у якої 13 перших і 3 других місця. Абсолютна перемога.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України, перший віце-президент Федерації боксу України 
 
Если мы не будем уделять внимание детям на этом этапе то и не из кого будет растить олимпийских чемпионов. И я хочу сказать, что вот этот провал в детском спорте он уже позади, потому что мы вот анализировали выступление харьковской команды на Чемпионате Украины по молодёжи в Одессе наша сборная заняла 1 место, а это такая же возрастная группа. Значит мы на правильном пути. 
 
А це означає, каже Дмитро Шенцев, що дитячий бокс розвивається і в українськиї іменитих боксерів є гідна зміна.