Увидеть волшебника Санту и побывать в Лапландии. Мечта 6-летней харьковчанки сбылась под Новый год

29.12.2017 13:54   -
Автор:
Під Новий рік мрії здійснюються. Сьогодні вона здійснилася і у маленької 6 річної харків'янки Уляни. Дівчинка дуже хотіла побачити Саната Клауса і побувати в його резиденції, в сніговій Лапландії. Але поїздка для простої харківської сім'ї – велика розкіш. Тож дитина пішла на несподіваний крок. Почала працювати, пекти разом з мамою сирники і продавати їх через соціальні мережі. Аби зібрати гроші на поїздку. Для цього навіть створили сторіночку в фейсбуці з відповідною назвою "Сирники для Санти". Сьогодні, коли родина привезла до аеропорту чергове замовлення, вона навіть не здогадувалася, що на них чекає приємний сюрприз. 
 
– Ты продаёшь сырнички, мы прочитали. И ты эти деньги копишь, чтобы поехать к Санте. Мы услышали это пожелание и нам Санта тоже передал, что есть девочка Улечка, которая хочет ко мне приехать. За твои сырнички мы договорились с Сантой, что мы дадим тебе не денюжку, а 2 билета на родину Санты для тебя и твоей мамы. Так что твоя мечта сбылась. Поздравляю! 
 
Пекти сирники, аби назбирати на поїздку до Санти, Уляна зі своєю мамою Юлею стали три місяці тому. За цей час родина Піменових обзавелася ще однією великою сковорідкою, приготувала і продала близько 6 000 сирників. Тим самим зібрали третину необхідних коштів для поїздки, про що і написали сьогодні пост на сторінці "Сирники для Санти". 
 
Юлія мати Уляни
 
Мы приехали с утренника, у Ульяны был спектакль, она была нестоящей принцессой, вот мы сюда в костюме с утренника приехали. Вообще это большая неожиданность. Мы очень благодарны всем людям, кто помагал нам, поддерживал и показывал ребёнку, что всё возможно. Ты знаешь, если ты захочешь полететь к Санте, который живёт в Японии, ты туда тоже можешь полететь. Необязательно в Лапландию. Если захочешь полететь к Санте, который в Африке, то тоже туда можешь полететь. Ты можешь по всему миру выбрать точку и мы туда тебя доставим. 
 
Уляна 6 років
 
На север, в Лапландию?! Как и планировали?! Да. Ну всё по плану! 
 
Родина Піменових обіцяє розповісти всім про свою поїзду до Санти в казкову Лапландію. Обіцяють викладати фотозвіт у соцмережах. Тепер пекти сирники маленька дівчинка буде задля того, щоб назбирати грошей на квиток до свого нареченого, який мешкає у Польщі. Але спочатку дівчинка завітає до Санти.