Участок дороги от Морозова до Энергетической перекрыт: идет реконструкция

07.10.2016 14:35   -
Автор:
З десяток одиниць важкої техніки та одразу кілька бригад робочіх. На Московському проспекті продовжується реконструкція. Ділянка за ділянкою робочі замінюють підземні та надземні комунікації та, головне, приводять до ладу, фактично заново відбудовують шляхове полотно. 
 
Володимир Гавриленко виконроб
 
Это вторая часть реконструкции Московского проспекта. Первая часть у нас была от путепровода Велозаводского до Электромеханической. А сейчас реконструкция от Электромеханической до улицы Энергетической. А следующий этап, следующий участок – это капремонт от улицы Энергетической до Льва Ландау. 
 
Сьогодні комунальники закрили на реконструкцію чергову ділянку дороги – від вулиці Морозова до Енергетичної. Старий шар асфальту тут зняли фрезерувальником, потім вклали пористий шар покриття. Насьогодні підготовчий етап робіт завершено, триває асфальтування. 
 
Володимир Гавриленко виконроб
 
Разливаются вяжущие и начинается укладка асфальта типа щема. Этот долговечное покрытие. Мы положили его уже на проспекте Гагарина, на площади Конституции, уложен уже пять-шесть лет назад и все стоит – никаких выщерблин, вылущиваний. 
 
Насьогодні, запевняють комунальники, робота йде повним ходом та в максимальному темпі – сприяє погода. Завершити реконструкцію цієї ділянки фахівці сподіваються до холодів, адже дорожні роботи із застосуванням такої технології можливі за температури не нижче десяти градусів за Цельсієм.