У зонах відпочинку Харкова з’явилися аптечки першої домедичної допомоги (відео)

28.09.2023 17:41   -

Вони прийдуть на допомогу, якщо цього будуть потребувати обставини. Відтепер у харківських парках та скверах знаходяться необхідні засоби першої домедичної допомоги. Це перший в країні пілотний проект міського підприємства «Харківзеленбуд» та «Червоного Хреста». Ось така тепер доволі велика аптечка розміщена у Саржиному яру.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Оскільки на балансі нашого підприємства знаходиться більша частина парків та скверів, то нами було прийнято рішення забезпечити всі зони відпочинку аптечками домедичної допомоги. З цим питанням ми звернулися до «Червоного Хреста», щоб вони нам допомогли забезпечити всі парки цими необхідними аптечками. В них знаходиться все необхідне для надання першої домедичної допомоги від звичайного пластиру до турнікетів. Це великий рюкзак, великий червоний рюкзак, в якому знаходиться все необхідне. На сьогоднішній день ми маємо 8 таких аптечок. І ми їх розмістили в найпопулярніших місцях відпочинку нашого міста.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Оскільки зараз ми живемо не в дуже простий час, то ми вже встигли навчити наших співробітників надавати першу домедичну допомогу. Також дуже багато харків’ян вже пройшли ці курси в міжнародній організації «Червоний Хрест» та в інших громадських організаціях. Але не всі мають змогу мати при собі такі аптечки, не всі можуть купити турнікети. Ми будемо і надалі розвивати цей напрямок, щоб забезпечити всім необхідним всі наші парки та сквери щоб захистити населення. Але маємо надію, що всі ці аптечки нам не знадобляться і в нашому місті буде тихо, мирно та спокійно!

ОСТАННІ НОВИНИ