У Харкові планують створити молодіжний урбан-центр (відео)

31.03.2023 21:19   -

В Харкові планують відкрити сучасний молодіжний Урбан-Кемп, робота якого буде спланована з урахуванням потреб воєнного часу. Харківський міський голова з координаторами проекту обговорили перспективи втілення задуму в життя. Ініціатори ідеї запевняють, що Урбан Кемп стане найзатребуванішим місцем і для дітей, і для їхніх батьків.

ГЕОРГІЙ МАТЮХІН ГОЛОВА ГО “STREЕT CULTURЕ”
Ми команда стрит-культури. Ми родом з Харкова, але працюємо зараз, з 2020-го, по всій Україні. І зараз хочемо відновити роботу в Харкові. Тобто нашу улюблену роботу, розвиток молоді, вуличних культур. Все, що масштабувалось до війни, і під час війни працюємо: це арт-терапія, вуличні культури, як психологічну підтримку молоді, підлітків, дітей та сімей. Зараз хочемо замасштабувати проект урбан-кемп разом з міською радою – ревіталізувати палац культури, зараз ми не будемо казати який.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За задумом, говорять координатори проекту, це буде комфортабельний сучасний центр соціалізації для дітей та молоді.

ВАЛЕРІЙ БИЧКОВ СПІВЗАСНОВНИК ГО “STREЕT CULTURЕ”
Це буде сінтез вуличних культур, синтез спорту, а також програми розвитку молоді, дітей. Де ти можешь і навчатися, і соціалізуватися, і звісно ж, якісь дінамічні функції виконувати. Це й і спорт, і покататися. І отримати якусь інформацію,можна залучати якусь креативну індустрію, які зараз дуже популярні. Це блогерсиво, влогерство, інстаграм і т. д. Ми розуміємо, що діти зараз сучасні і для них саме це зараз цікаве. Також батьки, які приводять дітей можуть отримувати консультації : якщо вони ВПО – що, де знаходиться в місті Харкові, куди звертатися і т. д. Я думаю, синтезована модель, це та модель, яка буде працювати на 100 відсотків.

Наразі зроблені лише перші кроки на шляху реалізаціїи такого проекту у Харкові.

ОСТАННІ НОВИНИ