«Щоб, коли вони квітнуть,- у нас була уже Перемога». В Молодіжному парку висадили 300 саджанців півонії (відео)

31.03.2023 20:59   -

У Молодіжному парку з’явилася алея з деревоподібних півонів. Ініціатором такої доброї справи стала мешканка селища Бабаї – це під Харковом. Жінка з азербайджанським корінням саджанці виростила у власному саду, а потім передала їх харківським озеленювачам. Наприкінці тижня відбулось вже і саме висаджування кущів. Все відбувалось під пильним контролем пані Тамари.

ТАМАРА АГАВАРДІЄВА ІНІЦІАТОР АЛЕЇ ПІВОНІВ
Вырастила я себя во дворе из семян. Самым маленьким уже 4 годика. Они вот будут цвести. 5-6-7 лет здесь кусты. Хочу, чтобы наш город тоже был красивый и именно парк Молодежный, чтобы молодёжь была всегда, как вот эти цветы. Люблю я это дело – цветы. Высадила и решила отдать городу. Чтобы город наш цвел и пах. Чтобы, когда они цветут, у нас была уже Победа. Я вот это желаю.

На алеї Молодіжного парку у п’ятницю висадили щонайменше 300 кущів півоній білого, бузкового та бордового кольорів. За словами пані Тамари, розквітнути перші кущі повинні вже цієї весни. Долучитися же до такої доброї справи з озеленення Харкова, повідомили у профільному підприємстві, може кожен охочий. Варто тільки звернутися за відповідним номером телефону +380631928272.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ ПРЕС-СЕКРЕТАР СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Ми запрошуємо всіх небайдужих харків’ян, всіх небайдужих українців, які бачитиме нас на телеекранах, теж присилати нам квіти, або саджанці дерев. І ми завдяки вам будемо озеленювати наше місто ще краше, ще гарніше і ще квітучим воно буде. Бо разом з вами ми будемо йти до Перемоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Основна кампанія з озеленення міста та висадки квіткових композицій, повідомили в СКП «Харківзеленбуд», стартує вже всередині квітня. Дизайнери і цьогоріч готують для харків’ян та гостей міста цікаві композиції, що прикрашатимуть місто-герой Харків і надихатимуть людей, навіть у такі важкі часи повномасштабної війни, що зараз переживає Україна.

ОСТАННІ НОВИНИ