У Харкові підняли прапор України на найвищому флагштоці країни (відео)

23.08.2023 12:02   -

23 серпня вся країна відзначає День державного прапора України. В Харкові офіційна церемонія з підняття головного державного символу країни розпочались із вшанування пам’яті тих, хто віддав життя за свободу та Незалежність України у війні проти російського окупанта. 

ДМИТРО ОРЛОВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
Для мене велика честь в цей день підіймати наш бойовий прапор в такий тяжкий час для нашої країни. Хочу побажати нашим захисникам триматися. Я впевнений, що ми переможемо, а так і буде. Безумовно. Всім миру, всім добра. Тримайтеся. Вірте в ЗСУ. Ми обов’язково переможемо.

ОЛЕКСАНДР ПАВЛОВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ ЗСУ
Незадовго до початку повномасштабної війни звільнився з контракту. Учасник бойових дій. Почалась повномасштабна війна зібрав речі і пішов до воєнкомату. Був під Балаклеєю, під Ізюмом до самого звільнення. Потім Авдіївка, Бахмут. Потім сюди, додому- обратно звезло. Трохи більше ніж іншим.

ВСЕВОЛОД ЗОЗУЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ ЗСУ
Я впевнений, що цей стяг буде майоріти в кожному кутку нашої держави. І  місто Харків – одне з перших міст, яке витримало ту навалу. І ми вже перемогли, бо в світі усі все розуміють, що цю орду остановити – тільки українці могли зробити і наше місто Харків це зробило без всяких слів. А прапор він у кожного із нас – він у серці. І перемога буде за нами. Тільки так.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Це символ демократії, перш за все. Це символ України. І це дуже знаково, що День державного прапора і День міста Харкова співпадають. І для нас це ще одна добра ознака того, що Харків – це Україна. Наш прапор завжди був на своєму місці. Він гордо реїв і реїть над українським містом – містом Харковом. Це самий великий прапор і флагшток, який є на Україні. І хочу привітати сьогодні всіх харків’ян, всіх мешканців міста Харкова. Незважаючи на те, де б вони не були. Чи вони тут у місті Харкові, чи вони у від’їзді. Але День міста – свято, свято всіх харків’ян. І я хочу привітати всіх.

ОСТАННІ НОВИНИ