Сучасні методи обстеження каналізаційних мереж: Фахівці «Харківводоканалу» демонструють свою роботу (відео)

24.05.2023 14:33   -

Обстеження зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж водовідведення в Харкові проводиться регулярно. Як приклад – наразі такі роботи тривають на проспекті Гагаріна. Фахівці «Харківводоканалу» діагностують самопливний каналізаційний колектор, діаметром 1500 міліметрів.

ПЕТРО ОНАЦЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ЛАБОРАТОРІЇ ТЕЛЕВІЗІЙНОГО КОНТРОЛЮ КОМПЛЕКСУ «ХАРКІВВОДОВІДВЕДЕННЯ» КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» 
Который находится в аварийном состоянии. И его состояние показало себя в пятницу-субботу, когда он провалился в нескольких местах. Сегодня еще дообследываем, тот интервал, который еще «живой», не рушился.

Минулоріч, попри постійні обстріли, фахівці перевірили 80 ділянок мереж різного діаметру, додає Петро Онацький. Цього року ж планують виконати ще більше завдань.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ПЕТРО ОНАЦЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ЛАБОРАТОРІЇ ТЕЛЕВІЗІЙНОГО КОНТРОЛЮ КОМПЛЕКСУ «ХАРКІВВОДОВІДВЕДЕННЯ» КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» 
Лаборатория продолжает работу и во время войны, и в мирное время. Не останавливается. Естественно, во время войны работы проводятся немножко в сжатом виде, не так планово, как хотелось бы и, как планировалось. Но те вещи, которые появляются на контроле, – сразу проводится обследование.

Усі роботи такого типу проводяться з використанням сучасного обладнання, акцентує Петро Онацький. Зокрема, все фіксується кольоровою відеокамерою – вона поворотна та розташована на плаваючому модулі. Після – отримані записи зберігаються на цифрових носіях і передаються іншим фахівцям для подальшої обробки та аналізу.

ОСТАННІ НОВИНИ