Стрельба на детской площадке. Мужчина в камуфляже грозился убить трёх несовершеннолетних

02.03.2016 19:59   -
Автор:

Євген Шинкаренко поліцейський, командир 5 роти

Неизвестный угрожая пистолетом, поставил на колени трёх подростков, угрожал им расправой. Сделал три выстрела в землю.

На виклик з таким формулюванням поліцейський Євген Шинкаренко виїхав о третій годині дня. На Салтівці, на одному з дитячих майданчиків по вулиці Гвардійців Широнінців невідомий в камуфляжі вирішив показати свою силу. Першими під руку сміливцю попалися троє неповнолітніх із сусідньої 58 школи, розповідає поліцейський. В одній руці чоловік тримав пістолет, а в другій ніж. Уже після стрілянини в землю, чоловік відпустив дітей. Діти побігли до школи. Вже через пару хвилин, розповідає командир 5 роти чоловіка в камуфляжі затримали.

Євген Шинкаренко поліцейський, командир 5 роти

Он находился в состоянии сильного алкогольного опьянения. Пистолет у него находился в правом кармане в брюках, т.е. на момент задержания оружие было у него при себе. Ругался, обзывался, кричал. Вы знаете, мне кажется, но это какие-то нарушения психики у человека. Я конечно не эксперт, я не могу давать таких оценок, но дети, которым по 14-15 лет, ну это какой это у них был страх. Всё самое ужасное в этой ситуации, что это всё происходило на глазах у деток, мам, у людей, которые гуляют там.

Наразі затриманий знаходиться в Московському відділку поліції. Слідчі з'ясовують всі обставини події, опитуються свідки пригоди.