Що цікавого створюють двірники та озеленювачі на прибудинкових територіях Салтівського району (відео)

17.04.2024 19:58   -

Ну не двір, а справжня Голландія. Бо тюльпани тут всюди. Ці різнокольорові провісники весни квітнуть у одному з дворів Салтівського району. Окрім створення квітників у місцевих двірників та озеленювачів тут роботи ще багато аби довести повний благоустрій прибудинкової території. Тож всі при справі.

ІРИНА СЕМЕНЕНКО НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ САЛТІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
Площа даного двору приблизно 1 500 метрів квадратних. Восени ми з маленькими харків’янами тут виконували висадку прекрасних квітів – тюльпанів, які зараз квітнуть. Згідно наших планів у весняно-літній період буде тут виконано благоустрій двору. Будуть висаджуватися багаторічні та однорічні квіти, буде проводитись посів газонної трави. Також ми тут виконуємо покіс трави, газонів. Була виконана санітарна обрізка дерев, кущів у плані-заході «Зелена весна». Робимо все у цьому дворі, а також і у інших дворах нашого району для того, щоб нашим мешканцям було затишно у такі нелегкі часи для нашої країни.

БОГДАН ФАРТУШНИЙ НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ САЛТІВСЬКОЇ ФІЛІЇ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
Даний двір, що має площу більше 3 000 метрів квадратних, тут проводяться роботи з озеленення, розпушування квітників, розсадження квітів, встановлення огороджувальних елементів у вигляді парканчику. Завдяки Салтівській адміністрації та керівництву міста благодійниками було закуплено 17 молодих дерев, які будуть висаджуватись на території нашого двору та будуть озеленювати наше місто. Попереду будуть проводитись роботи з встановлення доріжок у вигляді сегментів задля того щоб коли дітки грались га дитячих майданчиках у будь-яку погоду вони змогли тут знаходитись зручно та комфортно. Працюємо щоденно незважаючи на важкі умови та важкий час. Робимо все можливе для зручності нашого населення та наших харків’ян.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕНА МІНАКОВА МЕНЕДЖЕР ЗІ ЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
В рамках акції «Зелена весна» роботи з благоустрою тривають. Сьогодні ми у Салтівському районі, це найбільший район міста. Ми працюємо на прибудинковій території біля понад 1 000 будинків. Роботи багато, в філії працює понад 400 працівників але цього недостатньо. Тому вакансії є і можете долучатися, ми запрошуємо людей на роботу. Ми виконали санітарне очищення територій, обрізка дерев, кущів – все було виконано за планом. Зараз вже починається покіс газонів, робота на клумбах. Зокрема у Салтівському районі будуть висаджені багаторічні квіти, однорічні квіти. Ми з узгодженням адміністрації району обрали місця для нових клумб, також будемо до оформлювати наявні клумби. Наші озеленювачі активно працюють – восени вони збирають насіння, а навесні сіють у клумби, тож таким чином ми можемо економити бюджетні кошти і можемо максимально гарно прикрасити двори районів і у нас це гарно виходить. Тому що мешканці вдячні нам і ми розуміємо, що ми все робимо правильно. Хоча і тяжкий час і такі момент радості, позитивні моменти вони мають бути, тому що на майданчиках граються діти. Вони не хочуть чути звуки сирен, а бачити гарну атмосферу навколо себе. Тому ми це будемо продовжувати робити попри все!

ОСТАННІ НОВИНИ