Работники Харьковского Коксового завода пикетировали апелляционный административный суд

01.02.2017 14:33   -
Автор:
На пікет до апеляційного адмінсуду вийшло більше сотні робітників Коксового заводу. Вони вимагають справедливого рішення. Адже, вважають, що на підприємство йде рейдерська атака і роботу заводу під різними приводами намагаються зупинити.
 
Андрій Турчин слюсар ПрАТ "Харківський коксовий завод"
 
Одна государственная комиссия приезжала, сказала, что всё нормально, потом опять какие-то придирки, что то того не хватает, то того, то того.  А по ГОСТу по выбросам у нас всё нормально.  
 
Перевірки екологічної інспекції, що проводились у вересні і вдень, і вночі підтвердили, що на заводі, і дійсно кількість шкидливість викідів не перевищує допустимого рівня, натомість потім, інспектори несподівано пред'явили притензії щодо дозвільних документів на работу підприємства.
 
Лариса Канцедал голова профспілки ПрАТ "Харківський коксовий завод"
 
На протяжение последних 10 лет ежегодно проводились проверки и ни разу не было записано замечаний или претензий . В этом году возник этот вопрос. Считают, что наши документы незаконны, хотя сами нам выдавали все разрешения. 
 
Працівники звернулись з позовом до суду і виграли. Але екологи подали апеляцію. І тепер заводчани очікують на рішення Феміди.