Профтехи у червні розпочинають вступну кампанію

27.05.2020 15:05   -
Автор:
У закладах профтехосвіти починається вступна кампанія -2020. Вже у червні вони готові розпочати прийом документів на навчання від вступників. І так як, через карантин, абітурієнти позбавлені можливості брати участь в таких традиційних заходах як "День відкритих дверей", Міністерство освіти організувало кілька відео посібників з роз'ясненнями для майбутніх студентів. 
 
Петро Коржевський заступник міністра освіти і науки України 
 
Ми готові до прийому документів вступників 2020 року до закладів профосвіти не зважаючи на те, що зараз карантин. Вступити до закладу можна після 9 класу, 11 або дорослим, які хочуть змінити фах або підвищити кваліфікацію. Наша команда  щодня працює над тим, щоби кожен міг навчатися у комфортному закладі з цікавими програмами.
 
Фахівці впевнені, щ серія відео з порадами керівників закладів і роботодавців допоможе тим, хто ще не визначився, яку обрати професію. 
 
Петро Коржевський заступник міністра освіти і науки України 
 
Професійна освіта – це швидке опанування професії, яке займає від 6 місяців до 3-х років. Безоплатне навчання та проживання в гуртожитку, степендія та оплачувана практика. Все залежить від професії, яку ви обрали, наявного рівня освіти на момент вступу та кваліфікації, яку ви хочете обрати. У нас доступні 
 
Ну а далі, каже Петро Коржевський, все за правилами вступної кампанії, проходження профорієнтаційних тестів, вибір закладу, ознайомлення з особливостями начання та власне кажучи самі іспити, якщо такі є.