Планово-предупредительные работы на 28-ой насосной станции продлятся не более суток

26.07.2017 16:34   -
Автор:
Согодні 28-ма насосна станція, що постачає воду жителям Індустрільного, Немишлянського та Слобідського районів, тимчасово не працює. За графіком "Харківводоканалу" тут плановий ремонт. Роботи, за словами співробітників КП, чимало. З десяток  агрегатів і двигунів та майже 60-т одиниць різноманітної запорної арматури діаметром від 50-ти до 1000-і міліметрів потребують проведення профілактичних заходів. А крім того, кажуть, ще необхідно зробити повірку електротехнічного обладнання та вимірювальних приладів.      
 
Олена Першина заступник начальника УАВ та НС комплексу "Харківводопостачання"
 
Эти работы необходимы для оптимизации оборудования и работы насосной станции, правильной её эксплуатации, чтобы жители нашего города были постоянно с питьевой водой хорошего качества и в полном объёме. 
 
Роботи складні та масштабні, зазначає Олена Першина, але проводять їх грунтовно і головне в максимально стислі терміни. 
 
Олена Першина заступник начальника УАВ та НС комплексу "Харківводопостачання"
 
Очень сложная работа. Вот сегодня мы работаем на задвижках, которые имеют диаметр 400 и 500 мм. Т.е. их надо вскрыть, поднять оборудование,оборудование поднимается краном.  Если необходимо, на улице стоит техника, всё это везут в цех по ремонту и техобслуживанию. Всё это восстанавливается и сразу же везётся обратно, монтируется, собирается. Всё это делается для того, чтобы люди только сутки максимум оставались без воды.  
 
А далі ось такі профілактичні роботи, що проводяться "Харківводоканалом" протягом року, відбуватимуться і на інших станціях, а таких у місті 19 насосних та майже 120 тих, що підкачують воду.