Обстріли міст та електростанції,  успіхи ЗСУ та розгляд допомоги Україні – головне на ранок 31 жовтня

31.10.2023 11:04   -

Вночі окупанти вдарили по Миргородському району Полтавщини. За даними ОВА, без постраждалих. Вибухи вночі лунали і на Хмельниччині та Миколаївщині. За даними Повітряних сил, там спрацювала ППО по ударним безпілотникам.

За даними ОК “Південь”, Сили ППО знищили 1 дрон типу “Shahed” та 2 ударні БПЛА. Дрон-камікадзе знищили у межах Миколаївської області. Крім того, за минулу добу, на Херсонщині знищили 2 ударні БпЛА “Ланцет”.

Росія атакувала ТЕС у прифронтовому регіоні, є серйозні пошкодження. За даними ДТЕК, вчора внаслідок обстрілу було серйозно пошкоджено обладнання, через це без світла та води опинилися мешканці одного з населених пунктів поряд зі станцією. Постраждалих немає. Наразі енергетики розпочали активну роботу з усунення наслідків.

Атакували також Харківську, Донецьку, Дніпропетровську, Херсонську та Черкаську області. Є поранені та пошкодження цивільної інфраструктури.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що українські військові просунулися в районі Бахмута Донецької області, а також та півдні Запорізької. За даними Генштабу ЗСУ, за добу відбулось 36 бойових зіткнень. На більшості напрямків українські захисники відбивають атаки ворога.

Новий спікер Палати представників США Майк Джонсон запропонував виділити на допомогу Ізраїлю 14,3 мільярда доларів.
Відповідний законопроєкт вже внесений до Конгресу. Його планують розглянути цього тижня. Законопроєкт щодо допомоги Україні ще не виноситься на розгляд.

ОСТАННІ НОВИНИ