НВК у Дергачах

17.08.2012 12:51   -
Автор:

 

Більше п`ятдесяти років стіни будівлі Дергачівської школи не бачили капітального ремонту. Сьогодні тут оновили все: від підлоги до стелі. Повністю замінили вікна, відремонтували кабінети, коридори та спортзал. Полагодили опалення, зробили водогін та проклали каналізацію. Навчальний заклад обладнали внутрішніми туалетами.

Роман Шаповал начальник Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації

– Мне приятно также, что Дергачевский район – это первый район, в котором по сути дела решен вопрос со школьными туалетами. Здесь нет ни одной школы, ни одного дошкольного учреждения, где бы отсутствовали теплые школьные туалеты.

Та зміни помітні не лише у школі, а й у дитсадку, що входить до складу цього навчально-виховного комплексу. В ньому повністю підготували кімнати для ще однієї дошкільної групи, розрахованою на двадцять дві дитини. Відкриття заплановане на першого вересня. В новій групі створили усі умови для комфортного перебування малечі: починаючи від ігрових кімнат та спалень до кабінетів для занять вихованців.

Ніна Зєнькова директор Дергачівського навчально-виховного комплексу

– И еще у нас будут работать группы короткотривалі, временного пребывания ребенка, в которых детки будут приходить и уходить, т.е будет подготовка к школе.

До початку вересня на Харківщині має відкритися двадцять сім нових дошкільних закладів. Частина з них, обіцяють в обласному управлінні освіти, буде входити до складу навчально-виховних комплексів, інші – це будуть окремі дитсадки.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов. «Харьковские Известия»