Новая школа в Песочине 1 сентября уже примет учащихся

04.08.2017 13:37   -
Автор:
За рік у Пісочині на очах місцевих жителів буквально виросла нова школа. ЇЇ будівництво вже завершено. І як зазначила керівник області Юлія Світлична, під час своєї робочої поїздки до Харківського району, закінчені і внутрішні роботи. До школи вже завезли меблі і техніку, тож повним ходом йде обштування кабінетів. Всім необхідним вже устаткували початкові класи на першому поверсі. Також – комп"ютерний клас і кабінет фізики. А от монтаж сцени та крісел в актовій залі тільки розпочався. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації  
 
Очікуємо обладнання для столової, працюємо над тим, щоб в повному обсязі облаштувати спортзал і актовий зал. Переходимо також до облаштування зовнішньої території. Було поставлено забор, плануємо встановити і спортивну площадку. будемо працювати над тим, щоб в майбутньому зробити футбольне поле зі штучним покриттям. Територія це дозволяє. Будемо готувати на це майданчик, а облаштовувати вже у наступному році. 
 
Взагалі ж тут передбачено понад 30 навчальних кабінетів, спортивна та актова зала, бібліотека, їдальня, зони для відпочинку, в тому числі і спеціально пристосовані для дітей з особливими потребами. Всі роботи відбуваються за графіком, як запевнила голова області Юлія Світлична. Тож вже за місяць нова школа в мікрорайоні "Мобіль", що у Пісочині, готова буде прийняти своїх перших учнів.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації  
 
Важливо, щоб цього року, вже першого вересня, пішли всі діти до школи. 640 можливих місць маємо вже набір понад 550. Маємо ще місяць попереду. Я вважаю, що ми заповнемо всі класи. І якщо буде необхідність, то будемо дивитись і будемо планувати ще нові школи.  
 
Ну а поки для пісочинських школярів вже готова ця нова сучасна школа, що вперше побудована в області за останні 12 років.