Неизвестный насмерть сбил сотрудника “Харьковводоканала” и скрылся

22.02.2017 15:22   -
Автор:
Смерть під час роботи. Все сталося ось тут, по вулиці Велика Панасівська, це в Холодногірському районі. Сюди вчора ввечорі для проведення ремонтних робіт приїхала бригада КП "Харківводоканал".  
 
Олег Ніконенко старший інспектор Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області
 
Від провулку Берегового в напрямку провулку Динамівського рухався невстановлений автомобіль, який в районі будинку 210  скоїв наїзд на перешкоду – огородження з дорожніми знаками проведення робіт, з послідуючим наїздом на перешкоду причіп, на якому встановлено зварювальне обладнання, і також з послідуючим наїздом на робітника комунального підприємства, який проводив там екстренні роботи по відновленню водопостачання. ))
 
Автівка просто знесла чоловіка та протягла кілька метрів. Травми, що отримав працівник "Харківводоканалу" були несумісні с життям.
 
Віталій Панов генеральний директор КП "Харківводоканал" 
 
Слесарь шестого разряда Животченко Алексей Михайлович 1957 года рождения. Первого апреля он бы достиг 60 летнего возраста. Практически всю жизнь проработал на "Харьковводоканале".  Произошла трагедия. 
 
Водій легковика не зупинився та втік з місця пригоди. Що могло спричинити трагедію, наразі з'ясовують правоохоронці.
 
Олег Ніконенко старший інспектор Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області
 
На момент транспортної пригоди освітлення було предостатньо, ширина проїзджої частини близько 9 метрів, дорожне покриття не слизьке, мокре. І також слід зазначити, що працівники даної бригади були одягнені в робочу одежу, яка має на собі світовідбівні елементи. 
 
Попередньо встановлено, що до скоєння ДТП причетний водій автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору. Ознаки – пошкоджена передня частина і відсутнє праве дзеркало. Працівники поліції звертаються до всіх свідків і очевидців події з проханням повідомити інформацію, яка допоможе встановити водія. Телефони 707-01-02, 707-01-04, 707-01-06, 707-35-00 або 102.