Нардеп Валерій Писаренко провів черговий особистий прийом

18.03.2013 22:55   -
Автор:

Хоч на інвалідному візку, але з нестримним бажанням діяти. Олексій Оспенніков колись був професійним баскетболістом. Та двадцять років тому отримав травму і тепер прикутий до інвалідного крісла. Чоловік спорт не покинув. Щороку приймає участь у марафоні за участю людей з обмеженими фізичними можливостями. Але наступна мандрівка на змагання до Криму – буде не з дешевих, розповів Олексій нардепу Валерію Писаренко під час особистого прийому депутата.

Олексій Оспенніков спортсмен-візочник

-Сейчас приехал с просьбой попросить, чтобы помогли с бензином на очередной марафон.

А от пенсіонерка Анастасія Батуліна – прийшла до нардепа з колективною заявкою. Жінка розповіла, що біля чотирнадцятого будинку по вулиці Ахсарова – неможливо ходити.

Анастасія Батуліна пенсіонерка

-До нашого подъезда – там поломанный асфальт такий, что квашня сейчас. И во все подъезды идут по дорожке, не тольки в наш, а и с десятого подезда идут по дорожке, в Тополёк. И все по дорожке этой идут.

Ці та інші питання – не залишаться без уваги, запевнив народний депутат Валерій Писаренко. Кожна проблема – буде не лише занатовані на папері. А й обов"язково вирішена. Поступово.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Проблемы, как правило, все одиннаковые: это проблемы соцхарактера, это и проблемы инвалидов-спортсменов, и проблемы личные-человеческие. Мы всегда стараемся найти взаимодействие для того, чтобы либо при участии органов местного самоуправления, либо при участии других органов власти решить те проблемы, с которыми люди сталкиваются и возможно годами не могут их решить.

Усього на черговий прийом до нардепа прийшло майже сорок харків'ян. За усіма зверненнями, підсумував Валерій Писаренко, відразу буде розпочата робота.

Олена Завгородня