Награды ко Дню Независимости вручили в Слободском районе

28.08.2017 12:26   -
Автор:
Анатолій Коваленко – медик за покликанням і військовослужбовець – за своїм обов"язком. Цій справі він присвятив понад 10 років життя. Найзапеклішим часом служби вважає останні роки, коли йому довелось доставляти авіацією із зони АТО не один десяток важкопоранених, хворих вояків.
 
Анатолій Коваленко начальник поліклінічного відділення госпіталю Державної прикордонної служби України
 
Поранені, так, це самі важкі моменти були, тому що людині необхідно було негайно, невідкладно надавати допомогу, вживати всіх заходів. Це саме складніше. 
 
Ці нагороди – грамоти, цінні подарунки та відзнаки "Гідність і честь" з нагоди святкування 26-ої річниці Незалежності України – це своєрідна данина шани людям, які стоять на варті миру. За їнхнє зразкове виконання службових обов"язків, мужність, витримку та високий професіоналізм. Вони сьогодні справжні герої. І для них сьогодні щирі слова вітання та подяки, як кращим з кращих синів Слобідського району Харкова. 
 
Світлана Лещенко заступник голови адміністрації Слобідського району 
 
У нас, вы знаете, прошёл День освобождения города Харькова. Мы чествовали наших ветеранов прежде всего, поздравили более 300 человек. Это у нас традиция в нашем районе и не только в нашем районе, в городе. Вы знаете, какой прекрасный приём был у Харьковского городского головы, где чествовали ветеранов и мы стараемся не отставать. А сегодня мы пригласили тех, кто наследовал подвиг наших отцов и дедов и продолжают традиции славы нашей Украины.