На площади Павловской высадили тысячи цветов и редкие деревья

31.07.2019 15:25   -
Автор:
Площа Павлівська, 2 – саме серце міста. Двір цього будинку нагадує невеличкий сад, оскільки тут тривалий час проводяться роботи з благоустрою. Цьогоріч тут висадили більше 13 тисяч квітів. Комунальники розповідають: будинок розташований поблизу щойно відремонтованого скверу "Стрілка", тому благоустрою двору приділяють багато уваги – аби не відставати від створеної там краси.
 
Семен Левін начальник Основ'янської філії КП "Харківблагоустрій" 
 
На сегодняшний день идут завершающие работы. Вы видите, что сегодня монтируется освещение во дворе – двор раньше не освещался. Установлены столбы и на столбах идет демонтаж. Кроме того, в период этого года установлено 4 фонтана, возле фонтанов – 4 декоративных светильника, которые работают в вечернее время. 
 
Та справжньою гордістю двору вважають рідкісні дерева – катальпи та павлонії. Катальпу висадили цьогоріч, а павлонія оселилася у дворі минулого року, та, кажуть, дуже добре прижилася, незважаючи на незвичний ареал.
 
Семен Левін начальник Основ'янської філії КП "Харківблагоустрій" 
 
Это новые виды деревьев, которые в Харькове появились. Павловния вообще за год выросла насколько. В прошлом году была посажена, весной произвели агрономические вещи, подрезали ее, как должно быть. И вот за сколько месяцев она имеет рост более трех метров. 
 
Втім, незважаючи на створений комфорт, не всі мешканці його бережуть. У дворі вигулюють домашніх тварин, які топчуться по висаджених квітках та ламають кущі. Тому комунальники закликають людей стежити за своїми улюбленцями та піклуватися про красу двору.