На площади Архитекторов включили фонтан

02.04.2019 13:05   -
Автор:
Двое закоханих людей, що тягнуться один до одного та зливаються в поцілунку. Відомий пам'ятник, про який знає кожен харків'янин та гість міста. Та зараз ця фігура заграла новими фарбами, бо фонтан в центрі, якого стоять закохані, запустили.  Комунальники розповідають, цьогоріч водограї запустили набагато раніше, ніж торік. Кажуть, це пов"язано з гарною погодою, тож вирішили не гаяти часу та порадувати містян. На даний момент вже запустили 4 фонтана: біля ХНАТОБу, зеркального струменя та на проспекті Незалежності за держпромом.    
 
Степан Алещенков начальник дільниці фонтанів СКП "Харківзеленбуд"
 
В этом году 1 апреля начался сезон фонтанов, очень рано, в прошлом году месяц спустя он начался, обычно происходит это в середине апреля, работают фонтаны до октября месяца в среднем, по похолоданию, по погоде. 
 
Степан Алещенков додає, до середини квітня планують запустити всі інші фонтани. Тож, незважаючи на погоду, в місто вже прийшла весна та піднесений настрій. Харків"яни не можуть пройти позв водограю, щоб не сфотографуватися. Кажуть, саме вони створюють по справжньому теплу атмосферу. 
 
Ірина харків'янка
 
Ребенок, вы знаете, удивился, мы сейчас шли, она говорит: "Ух ты! Почему в этом году так рано?", – по-моему, хорошая идея, для детей, да и вообще, мне кажется, для любого возраста есть, где погулять и насладится, как вот красиво, приятно.
 
Комунальники розповідають, що зараз, поки не потеплішає, фонтани працюватимуть з 10ї ранку до 20ї години. Та коли погода налагодиться вони радуватимуть харків"ян з 10ї ранку до 22ї години.