На одну жертву аварии на Сумской стало больше. В больнице скончалась Диана Берченко

26.10.2017 13:38   -
Автор:
На одну жертву аварії, що сталася на вулиці Сумській стало більше. У реанімації лікарні швидкої та невідкладної допомоги вранці померла Діана Берченко. З моменту аварії дівчина так і не прийшла до тями. Лікарі боролися за життя Діани до останнього. О 9.45 її серце перестало битися.
 
Юрій Сидоренко директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради
 
Если перевести с медицинского на общепонятный язык причину её смерти – организм просто устал бороться за жизнь. Многочисленные переломы, разрыв лёгкого, у неё была тяжелейшая черепно-мозговая травма,  у неё начался оттёк мозга. Врачи делали всё, что могли, но… Ну вчера врачи говорили, что появилась надежда… Часто говорят, что перед смертью становится легче.
 
У лікарні швидкої та невідкладної допомоги продовжує знаходитися сестра Діани, Оксана Євтєєва (Берченко). Вона і досі не знає про загибель чоловіка та смерть своєї рідної сестри. Лікарі не роблять цього аби не погіршити стан пацієнтки. 
 
Юрій Сидоренко директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради
 
Её состояние – стабильно тяжёлое, она находится в реанимации. Родителям о смерти Диана уже сообщили. Похороны Харьковский городской совет берёт на себя. Пациент, который был переведён в Ситенко и там ему была прооперирована нога, скорей всего уже завтра окажется дома. 
 
Всі постраждалі в аварії, додає Юрій Сидоренко, повністю забезпечені всіма необхідними медичними препаратами за рахунок міста та небайдужих харків"ян. Ще двоє постраждалих вагітна Жанна Власенко та Ганна Комар знаходяться під контролем фахівців обласної клінічної лікарні.