На Харьковщине в этом году ремонты и реконструкции провели более чем на 400 объектах

30.11.2018 12:33   -
Автор:
У ході засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва депутати облради розглянули низку проектів рішень, які планують винести на розгляд найближчої сесії, що відбудеться 6 грудня. Серед них – внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік та розгляд бюджету на наступний. А також актуальною темою обговорень стала програма економічного і соціального розвитку Харківщини на 2018 рік та внесення змін до цього документу і затвердження відповідної програми на наступний рік. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Наша область набрала високі темпи реконструкції, ремонтів – вони проходять не тільки в обласному центрі, а віддаленіших куточках нашого славного краю. Цьогоріч охоплено більше 400 об'єктів. Це стосується різних сфер – і охорони здоров'я, і освіти,  дошкільної освіти зокрема. Відкриваються дитячі групи і дитячі садочки там, де їх ніколи не було. Далеко в селі, там де люди цього чекали. Такі темпи роботи, такі темпи будівництва, реконструкцій потрібно зберігати та примножувати.
 
Андрій Колос директор Департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації 
 
Для порівняння хочу вам сказати, що в 16-му році було профінансовано та виконано робіт на 236 об'єктах, а в 17-му році – на  173 об'єктах. Тобто ми на сьогоднішній день зробили вже в 2 рази більше ніж  за минулий рік, і таким темпом ми впевнено рухаємося вперед.
 
Директор профільного департаменту повідомив, що до програми пропонується внести ще низку об'єктів різних сфер життєдіяльності Харківщини. Юлія Світлична закликала депутатів підтримати запропоновані зміни. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Сьогодні ми маємо можливість долучити до основного переліку ще 34 нові об'єкти інфраструктури, щоб там також зробити ремонти. Дуже сподіваюся, що до кінця року всі роботи, які були заплановані, будуть виконані, а якщо ми зможемо збільшити перелік об'єктів на наступний рік, прошу депутатів також попрацювати з виборцями, і з місцевою громадою, і з представниками активів для того, щоб зрозуміти першочерговість тих планів, на які розраховують люди.