На Чугуевщине село Зарожное отметило 371-летие

25.10.2018 11:40   -
Автор:
Всі – від мала до велика мешканці села Зарожне Чугуївського раонй разом із своїми чисельними гостями відзначали день народження села. А дата цьогоріч хоча і не ювілейна, але значуща – 371-річниця з дня заснування. Тож вшановували тут і старожителів, і новонароджених, і молоді подружжя і кращих робітників виробничої та соціальної сфери.  
 
Ольга Бичкова Зарожненський сільський голова (Чугуївський район)
 
Наше село має свою історію  і з таких маленьких історій складається історія нашої країни. А історію як відомо творять люди добрі, щирі, відверті і працьовиті. Саме такі люди і проживають у нашому селі. Я всіх вітаю зі святом. 
 
Щирі вітання і від народного депутата України Дмитра Шенцева, який відзначив особливість цього села, що полягає у вмінні працювати єдиною командою і бажанні не зупинятися на досягнутому, а йти вперед. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Только объединив все усилия, мы можем сделать что-то хорошее, поэтому такой же слаженной работы всем нам. Вам спасибо за то, что вы поддерживаете нас. Я всегда тоже рядом с вами. Всего хорошего и хорошего праздника сегодня.
 
І як завжди подарунки. В рамках соціального проекту Благодійного фонду Дмитра Шенцева – "Благоустрій", народний депутат передав для сільської ради техніку для прибирання території. А сюрпризом для малечі стали ігрові атракціон і різні розваги, тож діти веселилися, а дорослі тим часом насолоджувались концертною програмою – виступом кавер-групи "Орбіс-бенд".
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Урожай был хороший, год был не плохой, несмотря на все трудности. Каждый год пусть небольшими шагами, но село идёт вперёд, развивается и каждый год много гостей и каждый год мы что-то дарим, что-то делаем, в этом есть положительный эффект. Но опять же – это часть нашей работы и это возможность пообщаться  непосредственно с людьми, услышать их проблемы и чаяния.
 
Тож вже у розробці, каже Дмитро Шенцев, нові програми і плани роботи на наступний рік.